Lars Gustafson

Projektroller: Klippare

Klippare. Klipper allt från reklam till långfilm. Har egen studio men Avid, FCP, AE etc. Medlem i SFK. www.sfk.nu

Filmtips: highlander, Crash, Children of men

Utbildningar

Självlärd

Filmografi

Elegia (kortfilm), 2011, klippare

Kyss Mig! (långfilm) 2011, klippare

Labyrinth Within (kortfilm) 2010, klippare

Dreaming in Mono, (komedi) 2010, klippare

Bröderna Jaukka (kortfilm) 2009, klippare

Res dej inte! (kortfilm) 2009, klippare

Barnflickan (kortfilm) 2009, klippare

Sockerdricka och Vaniljdrömmar (kortfilm) 2008 klippare

Nästan en ambassad (dok) 2008, klippare

Regnet ((kortfilm) 2007, klippare

Inte alla hästar i stallet (kortfilm) 2007, klippare

Di Leva´s Free Life (kortfilm)2006, klippare

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Stockholms läns landsting och Botkyrka kommun

© Stockholms läns landsting och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun