Kjell Åhlund

Projektroller: Producent/prod.ledare
  • Postort: Stockholm
  • Telefon: 0722319888
  • Produktionsbolag/företag: Doppelganger AB

Kjell Åhlund, producent .

Utbildningar

Filmografi

Q&A, fiktion (2019) Producent

Carturan (2019) Producent

Exercise One, fiktion (2017) Producent

Duschen, fiktion (2016) Producent

Pojkarna, fiktion (2015) Producent

Prologen, fiktion (2015) Producent

Mousse, fiktion (2012) Producent

Termos&Jukka, fiktion (2003) Producent

Mer än musiken, dokumentär (1999) Producent, Regissör

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Stockholms läns landsting och Botkyrka kommun

© Stockholms läns landsting och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun