Julia Thelin

Projektroller: Regissör, Manusförfattare, Inspeln.ledare/scripta
  • Postort: Stockholm
  • Telefon: 0708427264

Regissör och manusförfattare.

Utbildningar

Alma Manusutbildning (f.d. Brobygrafiska)

Fridhemsfolkhögskolas filmlinje 2 år

Filmografi

Brottas, 2018, regi & manus

Push it, 2017, regi & manus

Helljus, 2014, regi & koreografi

Cindy, 2013, regi & manus

Ligister, 2012, regi & manus

Kugghjulet, 2012, regi & A-foto

Smäll på, fiktion, 2011, regi, foto & scenograf

Syskonkärlek, 2011, ljud

Ur boet, 2011, ljud

Tunn is, 2011, specialeffekter & scripta

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Stockholms läns landsting och Botkyrka kommun

© Stockholms läns landsting och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun