Julia Rabe

  • Postort: Enskede
  • Telefon: 0704567385

Jag är student på Stockholms Filmskola sedan hösten 2018, men producerar även film utanför skolan. Tidigare har jag studerat Filmvetenskap och Idéhistoria, och jag brinner för att hitta nya kreativa och inspirerande sätt att berätta historier på.

Utbildningar

Praktisk Filmproduktion, Stockholms Filmskola, pågående, Stockholm

Filmvetenskap I, II, Stockholms Universitet, 2018, Stockholm

Filmografi

Verus, fiktion, 2019, Fotograf

Hollywood Dreaming, fiktion, 2018, Regissör/Manus/Klippning

PERFEKT, fiktion, 2019, Assisterande producent/First Assistant Director

Budet, fiktion, 2018, Regissör/Manus

En kväll att minnas, fiktion, 2018, Regissör

Epidemin, fiktion, 2017, First Assistant Director

Fortune Hunter, musikvideo, 2017, First Assistant Director

When Macondo traveled to Stockholm, långfilm/dokumentär, 2017, Produktionskoordinator

Den Enda Vägen, Långfilm/fiktion, 2015, Produktionskoordinator

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun