Julia Gahne

Projektroller: Producent/prod.ledare, Regissör, Manusförfattare, Inspeln.ledare/scripta
  • Postort: Johanneshov
  • Telefon: 0763086428

Regissör och manusförfattare med bakgrund som skådespelare och producent.

https://www.imdb.com/name/nm3747251/

Utbildningar

Praktisk Film, Stockholms Filmskola, yrkeshögskola, 2020, Stockholm

AFI Conservatory, American Film Institute, högskola, 2015, Los Angeles

Post-Graduate Acting Program, Art of Acting Studio, yrkeshögskola, 2013, Los Angeles

Acting Conservatory, Stella Adler Studio of Acting, yrkeshögskola, 2013, New York City

Filmografi

Broken Home, fiktion, 2019, Regissör

Bingo, fiktion, 2019, Manusförfattare

PERFEKT, fiktion, 2018, Regissör

Death by Livestream, fiktion, 2018, Medregissör

43-2017/18, fiktion, 2018, Regissör

Helen Solo, fiktion, 2018, Regissör

Nordic Trips - Lust for Life, fiktion/dokumentär, 2018, Scenografiassistent, Skådespelare

Skolan, fiktion, 2015, Produktionsassistent, 2nd 2nd AD

Giorgio Moroder ft. Sia - Déja Vu, fiktion, 2015, Kreativ Producent, Medförfattare

484, fiktion, 2015, Producent

Bordello, fiktion, 2014, Producent

Curbside, fiktion, 2014, First Assistant Director

Evelyn, fiktion, 2014, First Assistant Director

Euphoria, fiktion, 2014, Unit Production Manager

Chance Manifest, fiktion, 2015, Produktionsassistent

Because the Night, fiktion, 2009, Skådespelare

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun