Julia Boström

Projektroller: Producent/prod.ledare, Regissör, Manusförfattare, Klippare
  • Postort: Ekerö
  • Telefon: 0704072073
  • Produktionsbolag/företag: JB Techno Design

Julia är en filmskapare från Stockholm som har studerat i Skara, Norrköping och Skottland. Hennes film Lika Barn (Children Alike) har turnerat världen över på bl a festivalerna Frameline42 och BFI Flare.

Filmtips: Terminator 2, Turist, Thelma & Louise

Utbildningar

Kultur, samhälle och mediegestaltning, Linköpings universitet, 2018, Norrköping

Talangutvecklingen, Film i Öst, 2017, Norrköping

Karaktärsutveckling för film, Film i Öst, 2017, Norrköping

Manusworkshop för film, Film i Öst, 2018, Norrköping

Filmografi

Midsommar, Fiktion, 2018, Manus Regi och Klipp

IDATEN, Fiktion/dokumentärt, 2018, Statistansvarig assistent

Inga Lindström, Fiktion, 2018, Statistansvarig assistent

Över nu, Musikvideo (Fiktion), 2018, Manus Regi Foto och Klipp

Babes in a tub, Fiktion, 2017, Manus Regi Foto och Klipp

Pilot: Hon är en stor flicka, Fiktion, 2017, Manus och Regi

Lika Barn, Fiktion, 2017, Manus Regi Klipp och Producent

Swordmaster, Dokumentär, 2016, Regi Foto och Klipp

One mistake and you´re out, Musikvideo (Fiktion), 2013, Manus Regi och Producent

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Stockholms läns landsting och Botkyrka kommun

© Stockholms läns landsting och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun