Josefin Sundberg

Projektroller: Producent/prod.ledare, Regissör
  • Postort: Enskede

Jag frilansar som i första hand platschef och locationscout på större dramaproduktioner. Jag är också med och driver ett produktionsbolag som heter Cinemantrix, där jag ofta har rollen som regissör eller producent.

Utbildningar

Stockholms Filmskola, 2005

Filmografi

Varannan Vecka, fiktion, 2006, platschef

Underbar och älskad av alla, 2007, platschef

Labyrint, TV-serie, 2007, platschef

Oskyldigt Dömd, TV-serie, 2008, loc.scout

Allt Flyter, fiktion, 2008, platschef 2nd U

Snabba Cash, fiktion, 2008, locationscout

Oskyldigt Dömd 2, TV-serie, 2009, loc.scout

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun