Jonatan Etzler

Projektroller: Producent/prod.ledare, Regissör, Manusförfattare, Ljud
  • Postort: ÅRSTA
  • Telefon: 0762064075
  • Produktionsbolag/företag: Etzler Film

etzler.se

Utbildningar

Stockholms Dramatiska Högskola, Filmregi, 2015-2018

Stockholms Filmskola, 2008, Stockholm

Filmvetenskap, Stockholms universitet, 2007, Stockholm

Filmografi

Pinnen (fiktion), 2019, regi & manus

Get Ready With Me (fiktion), 2019, regissör

Intercourse (fiktion), 2017, regi & manus

De Andra Barnen (fiktion), 2017, regissör

Vi Vuxna (fiktion), 2016, regi & manus

Önskedrömmar (fiktion), 2016, regissör

Jag Följer Dig (fiktion), 2015, regi & manus

Åka Utför (fiktion), 2014, regi & manus

Riktigt mycket pengar (fiktion), 2013, regissör (med Jonatan Sköld), producent, musikkompositör

I framsätet (fiktion), 2012, regi & manus

Världen som en gång var min (dokumentär), 2011, regissör

Balladen om Beatrice (fiktion), 2009, regissör (med Jonatan Sköld), producent, musikkompositör

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun