Jonas Wessman

Projektroller: Producent/prod.ledare, Fotograf, El/passare, Klippare, Postprod./bild
  • Postort: Kista
  • Telefon: 070-2763934

Jag heter Jonas och är 19 år min främsta passion är fotografering och film, vilket jag håller på med så mycket jag kan med på sidan av mitt halvtids jobb på Barncanerfonden.

Har så länge jag kan minnas tyckt om att upptäcka världen med hjälp av kameran. Detta växt till ett stort intresse för film och fotografering samt hur man kan berätta med bilder och ljus, och det är det som fascinerar mig, och gör filmen till något fantastiskt för mig.

Jag söker ständigt efter nya utmanningar för att utvecklas så mycket som det går inom filmens berättande. Som person är jag hängiven, kreativ och positiv .

Utbildningar

Kungsholmens Gymnasium Naturvetenskap, 2009, stockholm

Filmkurs Kulturama (8 veckor), 2006, stockholm

Filmografi

terminus, drama (15min), 2006, b-foto

Den ena dan är det andra lik, musikvideo, 2006, ljussättare

Histor program, dokumänter, 2006, fotograf

Hjärtrud(svt),drama, 2007, c-foto

Jazz songaren, drama, 2007, klippare/foto

Nokia,reklam,2007, el ass

Flickan med svavelstickorna, drama (6 min), 2008, fotograf

Give me the strength, musikvideo,2008, ljusättare

Hemköp, reklam, 2008, el ass

Goda råd, drama,2008, el ass

Håll mig kvar, musikvideo, 2008, fotograf

Håll om mig, novellfilm(drama),2008, b-foto

UQ, musikvideo, 2008, regi/foto/producent

En Mot Alla, draman, 2008, fotograf

Nästa tåg/nästa buss, musikvideo, 2008/2009, fotograf

Bara för idag, Novellfilm, 2009, b-foto

Stefan Nilsson - "Can´t Stop", musikvideo,A-Foto

Wu Girl, Musik Video, B-Foto

Rekordbyrån, Ljusättare (2 Avsnitt)

Dabbadey, Med Producent och Tekniskt Ansvarig

Kära Svea, B-foto

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun