Jonas Forsman

Projektroller: Regissör, Animatör

Hej Jonas Forsman heter jag och har nog älskat film så länge jag kan minnas.

Är i grund och botten en 3D animatör som på senare tid även tagit steget in i regissörs stolen för att kunna berätta mina egna historier.

Utbildningar

Animation Mentor San Fransisco 2010

Animation Workshop Danmark 2004

Metro New Media London 2000

Filmografi

Roboten Och Valen 2017 Animation Regissör/Animatör

The Great Wall 2016 Fiktion Animatör

Siv Sover Vilse 2015 Fiktion Animatör

Apornas Planet 2 2015 Fiktion Motion Editor

The Hobbit II 2014 Fiktion Motion Editor

Fjäderkungens Rike 2014 Animation Lead Animator

Kontiki 2013 Animation Animatör

Happy Feet 2 2011 Animation Lead Motion Editor

Frostbiten 2007 Fiktion Animatör

Ett hål i mitt hjärta 2006 Fiktion Animatör

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Stockholms läns landsting och Botkyrka kommun

© Stockholms läns landsting och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun