Johan L. Heinstedt

Projektroller: Producent/prod.ledare
  • Postort: Stockholm
  • Produktionsbolag/företag: BAMBOUX, samt Pentagram Film

Johan är en frilansande skådespelare som även producerar film. Som producent jobbar han för Pentagram Film AB där han jobbar med både kommersiella produktioner och drama.

Han har producerat kortfilmerna:

  • "Samma som du" (2015) som hade premiär på Göteborgs Filmfestival och har vunnit ett antal priser, bl.a. för "Best international film" på Manchester Film Festival i England och "Best short fiction film" vid Inclús, Barcelona International Disability Film Festival.
  • "Delar av ett efterspel" (2017) som vann pris för Bästa Kortfilm på Live at Heart 2017, i vilken han även spelade en av huvudrollerna.
  • "Persona Non Grata" (2019), med Joel Spira och Hanna Ullerstam i huvudrollerna.

Två filmer går att streama på TriArt.se.
www.triart.se/filmer/samma-som-du
www.triart.se/filmer/delar-av-ett-efterspel

Utbildningar

Chubbuck Masterclasses m. Elisabet Sevholt, 2013-2017, Stockholm

Medieteknik, KTH, 2009-2017, Stockholm

Filmografi

Blatten, drama, 2018, skådespelare

Delar av ett efterspel, dramathriller, 2017, producent/skådespelare

Romben Humor, humorsketcher, 2015-2016, producent/skådespelare

Samma som du, drama/fiktion, 2015, producent

Köttfrysen, drama, 2015, skådespelare

Den Odödlige Mannen, komedi, 2015, skådespelare

Intervju, drama, 2015, skådespelare

Stockholmsröster, komedi, 2015, skådespelare

Spela vidare, drama, 2014, skådespelare

Cogito, drama, 2014, skådespelare

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun