Johan Holtzberg

Projektroller: Producent/prod.ledare, Regissör, Manusförfattare, Klippare

Filmare med stort intresse för film och natur

Filmtips: White Material, Love streams, Shoah, Varning för en helig sköka, Spegeln av Tarkovskij

Utbildningar

European Film College, Ebeltoft (Danmark), 1998

Biskops-Arnö Skriva Dramatik, Stockholm, 2002

Experimentell mediaproduktion, Malmö, 2010

Videoredigering, Medieinstitutet, Stockholm, 2017

Filmografi

Släpp sargen, fiktion, 2006. Manus, regi, produktion, klipp

Ingen knäcker Kugge, fiktion, 2007. Manus, regi, produktion, klipp

Premiär, fiktion, 2008. Manus, regi, produktion, klipp

Du är makalös!, fiktion, 2009. Manus, regi

Står still, fiktion, 2012. Manus, regi, produktion, klipp

Is this film?, dokumentär, 2013. Manus, regi, produktion, klipp

Psykologer som begår brott, fiktion (pilot), 2014. Manus, regi, produktion, klipp

Trafikledaren, fiktion, 2015. Manus, regi, produktion, klipp

The Renault Wizard, dokumentär, 2016. Manus, regi, produktion, klipp

Hästarna - IB. Sundström, musikvideo, 2017. Foto, klipp

Månen - Det stora oväsendet, musikvideo, 2017. Foto, klipp

Toppen av Ingenting, fiktion, 2017. Klippkonsult

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Stockholms läns landsting och Botkyrka kommun

© Stockholms läns landsting och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun