Jerry Carlsson

Projektroller: Producent/prod.ledare, Regissör, Manusförfattare

Har studerat film vid Akademin Valand Film. Driver produktionsbolaget Verket produktion. Arbetar som regissör, producent och manusförfattare.

Utbildningar

Manusförfattare

Alma Manusutbildning YH 2018

Magisterutbildning i Film,

Akademin Valand Film - Göteborgs Universitet 2015

Kandidatutbildning i Film,

Filmhögskolan - Göteborgs Universitet 2014

Det Globala Perspektivet, konstvetenskap

Stockholms Universitet 09

Den Japanska Filmens Kulturhistoria

Stockholms Universitet 08

Tjeckisk film efter 1989

Stockholms Universitet 08

Praktiskt Retorik

Stockholms Universtitet 07

Konstvetenskap

Stockholms Universitet 07

Filmanalys och Filmens Dramaturgi

Nordsika Scenografiskola (LTU) 07

Baskurs i film

Dramatiska Institutet 07 Stockholm

Filmografi

Skuggdjur, fiktion Dansfilmsdrama 2017

Om Sex, fiktion 2015

Allt Vi Delar, fiktion, 2014

Längs Vägen, fiktion, 2011

Coming Out, fiktion 2011

Working it out, 15 kortfilmer för RFSL-Sthlm 2011

Rött Ljus 2009

Henry, fiktion, 2008

4kvm, fiktion, 2007

Tänk På Mig, 2007

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun