Jasmijn Kooijman

Projektroller: Producent/prod.ledare, Regissör, Fotograf, Ljud, Klippare

Uppväxt i Amsterdam men bor i Sverige sedan 2015.

Gör dokumentärfilm och har stort intresse för mänskliga rättigheter och asylrätt.

Använder gärna min kamera till att belysa samhällsproblem.

Utbildningar

Filmprogrammet Gymnasium, Het 4e Gymnasium, 2009 - 2015, Amsterdam

Designskolan, Ölands Folkhögskola, 2015 - 2016, Skogsby.

dokumentärfilm grundkurs, Biskops Arnö Folkhögskola, 2016 - 2017, Bålsta.

dokumentärfilm projektkurs, Biskops Arnö Folkhögskola, 2017 - 2018, distans.

Uppsala Talangdagar 2017, Uppsala Short Film Festival, Uppsala.

Bergman Talangdagar 2018, Bergmanveckan, Fårö.

Lofoten Docs 2018, Screen Talent Europe, Lofoten.

Filmografi

De Som Stannar, Dokumentär, 2015, Regi - Ljud - Foto - Klipp

P47 Thunderbolt, Dokumentär, 2016, Regi - Ljud - Foto - Klipp

Nu Bor Jag På En Camping, 2018, Regi - Ljud - Foto - Klipp

Keep Ashiq Alive, 2018, Regi - Ljud - Foto - Klipp

Till ett land i Norr, 2017 - pågående, Regi - Ljud - Foto - Klipp

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Stockholms läns landsting och Botkyrka kommun

© Stockholms läns landsting och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun