Isabella Carbonell

Projektroller: Regissör, Manusförfattare

Regissör och manusförfattare född och uppvuxen i Stockholm. Arbetar just nu med min nästa kortfilm samt min första långfilm.

Utbildningar

Har gått lärlingvägen

Filmografi

HITGIRL, dramathriller, 2017, manusförfattare och regissör

Pojkarna, drama, 2015, manusförfattare och regissör

Galningarna, drama, 2015, manusförfattare och regissör

Tornado, drama, 2013, manusförfattare och regissör

Dansu, thriller, 2011, manusförfattare och regissör

Min vän Josef, drama, 2010, manusförfattare och regissör

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun