Helene Adler

Projektroller: Producent/prod.ledare, Inspeln.ledare/scripta
  • Postort: Stockholm
  • Produktionsbolag/företag: Gaea produktion

Filmälskare och producent av ett tiotal kortfilmer

Filmtips: Fight Club, Angel A, Subway

Utbildningar

Bachelor of Business, University of Technology, 2009, Sydney, Australien

Filmografi

"Samtidigt, bakom solen", Drama, 2013, Producent

"Blå", Drama, 2012, Producent

"Snälla ljug", Drama, 2012, Producent

"D", Drama, 2011, Producent

"Under the Pantyline", Drama, 2009, Producent

"A Latte to Die For", Drama, 2009, Producent

"Fuck You, Beautiful" Drama, 2008, Producent

etc...

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun