Hedvig Lundgren

  • Postort: Skarpnäck
  • Produktionsbolag/företag: Her AB, Fasad Production

Producent

Utbildningar

Filmarbetarutbildningen, Trollhättan, 2009

Filmografi

Jimmie, fiktion, 2018, Producent

Vi Bara Lyder, dokumentär, 2017, Producent

The Night, hybrid, 2017, associate producer

The Swedish Theory of Love, dokumentär, 2016, koordinator

The Quiet Roar, fiktion, 2014, producentassistent

Blondie, fiktion, 2012, produktionskoordinator

Avalon, fiktion 2012, produktionskoordinator

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Stockholms läns landsting och Botkyrka kommun

© Stockholms läns landsting och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun