Gustavo Nunes Sörenson

Projektroller: Producent/prod.ledare, Regissör, Manusförfattare
  • Postort: Bromma
  • Telefon: 0729223212
  • Produktionsbolag/företag: Rönnbäck & Sörenson
Filmtips: Guds stad

Utbildningar

Produktions ledning, Kalix Folkhögskola, 2013, Kalix

Baskurs i film, Stockholms Dramatiska Högskola , 2011, Stoclkholm

Filmografi

"Unknown Guest", Sci-fi, 2018, Roll: Regi, foto, klipp

"Mördaren i Enskede", Komedi, 2015, Roll: Regi, foto, klipp

"BFF", Skräck, 2015, Roll: Regi, foto, klipp

"The day my brother..." 2014, Komedi, Roll: Regi, foto, klipp

"Zombies in Sweden" 2014, Komedi, Roll: Regi, foto, klipp

"En splittrad själ" 2011, Drama, Roll: Regi

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Stockholms läns landsting och Botkyrka kommun

© Stockholms läns landsting och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun