Glad Moss

Projektroller: Producent/prod.ledare, Regissör, Manusförfattare, Inspeln.ledare/scripta, Klippare
  • Postort: uppsala
  • Telefon: +46700324642
  • Produktionsbolag/företag: Glamostudios

Glad Moss is the owner and CEO of Glamostudios, a film production company based in Uppsala, Sweden. The company produces and distributes catchy film themes and media formats globally.

Befreind us on facebook
https://www.facebook.com/glamostudioss

Utbildningar

Shortfilm production at ABF stockholm

Met film school-UK 2015-2018

Filmografi

2018-Ruined-Manus, regi & producent.

2016-Born To Play-Regi, Klipp, Camera & Producent

2014- Fin värld-manus, klipp, producent & regi.

2013-Kyrkokonsten-kamera, manus & klipp

2013-Manligt & kvinnligt språk- kamera, manus & klipp

https://www.youtube.com/watch?v=EppwKiZ-cz0

http://www.youtube.com/watch?v=UsRI4Y-VVJY

http://www.youtube.com/watch?v=lADA3pQVofc

http://www.youtube.com/watch?v=wAg460WvOMA

http://www.youtube.com/watch?v=Yi-TaCeGvek

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun