Frida Mårtensson

Projektroller: Producent/prod.ledare

Producent på Verket Produktion.
Tidigare biträdande producent på Garagefilm International.

Utbildningar

Praktisk Film, Malmö Högskola, 2007, Malmö

TV & Mediaproduktion, EC Utbildning, 2009, Malmö

Kulturpolitik, Stockholms Universitet, 2011, Stockholm

Filmografi

Något Har Hänt, webbserie, 2019, producent

Skuggdjur, kort fiktion, 2017, producent

Hjärtat, långfilm, 2018, biträdande producent

Amatörer, långfilm, 2018, biträdande producent

Unga Astrid, långfilm, 2018, producentassistent

Smågodis, katter och lite våld, kortfilm, 2018, biträdande producent

4032 Soluppgångar, kortfilm, 2018, biträdande producent

All Inclusive, långfilm, 2017, post production supervisor

Guds Tystnad, kortfilm, 2018, producentassistent

Golden Girl, långfilmsdokumentär, 2017, biträdande producent

I Remember When I Die, långfilmsdokumentär, 2017, producentassistent

Jätten, långfilm, 2016, producentassistent

Det vita folket, långfilm, 2015, producentassistent

Någonting Måste Gå Sönder, långfilm, 2014, produktionsledare och producentassistent

Flugparken, långfilm, 2014, produktionsledare och producentassistent

Pionjär, långfilm 2014, producentassistent

Expedition till världens ände, långfilmsdokumentär, 2013, producentassistent

Call Girl, långfilm, 2012, producentassistent

De närmaste, novellfilm, 2012, produktionsledare och producentassistent

Cockpit, långfilm 2012, producentassistent

Äpplet & Masken, animerad långfilm, 2010, producentassistent

The Girl with the Dragon Tattoo, långfilm, 2010, castingassistent

Wallander II: Faceless Killers/The Fifth Woman/The Man who Smiled, brittisk TV-serie, 2010, klippassistent

Sebbe, långfilm, 2010, praktikant

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Stockholms läns landsting och Botkyrka kommun

© Stockholms läns landsting och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun