Fredrik Cederberg

Projektroller: Regissör, Manusförfattare, Fotograf, Klippare, Postprod./bild, Postprod./ljud
  • Postort: Stockholm
  • Telefon: 0706888189
  • Produktionsbolag/företag: Kalabalik

Här är jag. Jag tycker om att göra film.

Utbildningar

Filmlinjen, Sundbybergs Folkhögskola, 2010, Sundbyberg

Filmografi

Bella & Real, Fiktion, 2006, A-Ljud

Schteekfötter, Fiktion, 2009, Skådespelare

Jagar vem, Fiktion, 2009, Skådespelare

Alice i Skugglandet, Fiktion, 2010, Regi

Släpp Mig Fri, Fiktion, 2010, Regi och Foto

Svart Fisk, Guldfisk, Fiktion, 2010, Ljud och musik

Kom Igen, Kom Igen!, Fiktion, 2012, Foto och klipp

Niärsåjävlalurade, 2013, Fiktion, Foto och klipp

Köttfrysen, 2015, Fiktion, Foto och klipp

Nattfjärilen, 2016, Fiktion, B-foto

Kopian, 2017, Fiktion, Foto och klipp

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun