Ernesto Sánchez Valdés

Projektroller: Producent/prod.ledare, Regissör, Fotograf, Inspeln.ledare/scripta, Klippare
  • Postort: Farsta
  • Telefon: 0720457743
  • Produktionsbolag/företag: OLOFILMS

Jag kommer från Kuba. Jag har erfarenhet som FAD i spelfilmer och dokumentärer. Nuförtiden arbertar jag som dokumentär och musik video regissör.
Bakom en bra filmare bör vara en bra människa. Det bör vara samma sak.

Filmtips: Koyaanisqatsi, The Battle of Algiers, Memories of underdevelopment, Man with the movie camera, Anna 6-18

Utbildningar

Magisterexamen som regissör i film, TV och radio, Konstuniversitetet, 2015, Havanna

Filmografi

Do you see me?, Dokumentär, 2017, Regi, foto, klippare, producent

Contradanza, Musikvideo, 2017, Regi och foto

Suite Fantastique, Musikvideo, 2016, Regi och foto

Héroe de culto, Dokumentär, 2015, Manus, exekutiv producent och regi

Closet, Musikvideo, 2014, Regi och foto

The Tour, Dokumentär, 2012, Manus och regi

Salvador av Cojimar, 2009, Regi

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Stockholms läns landsting och Botkyrka kommun

© Stockholms läns landsting och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun