Erik Lindeberg

Projektroller: Regissör, Fotograf

Jag frilansar som fotograf och mediapedagog och är utbildad på Akademin Valand Film, , och StDH och Birkagårdens Folkhögskola..

Utbildningar

Masterprogram inom dokumentärfilm, Stockholms dramatiska högskola 2016-

Magister i filmiska processer, Akademin Valand Film 2013-2014

Birkagårdens Folkhögskola Dokumentärlinjen 2009-2010

Film 360, Fanzingo. 2009

Ljud och Rörlig bild, Södertörns Högskola, 2008

Filmografi

SKÄRVOR, fiktion 2014. Regi, manus

ATT SKILJAS, dokumentär, 2014, Medfotograf

NÅNTING MÅSTE GÅ SÖNDER, fiktion, 2014, C-foto

BLONDIE, fiktion, 2012, DIT

KLEERUPS ANIARA, dokumentär, 2012, foto koncertdel

EROICA, musik/experimentfilm, 2011, bildresearch

RÄDD, dokumentär 2010. Regi, foto

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Stockholms läns landsting och Botkyrka kommun

© Stockholms läns landsting och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun