Engelbrekt Krantz

Projektroller: Producent/prod.ledare, Regissör, Inspeln.ledare/scripta
  • Postort: Stockholm
  • Telefon: 0735052024
  • Produktionsbolag/företag: A very cool place AB

Driver produktonsbolaget A very cool place tillsammans med Anders Hazelius. Arbetar parallellt med dokumentärfilmsprojekt.

Utbildningar

Biskops-Arnö dokumentärfilm 2 - 2014.

Filmografi

Deliria - fiktion, 2016, produktionsledare

De sista bokbindarna - dokumentär, 2016 - regi, prod, klipp

Stockholm, my love - fiktion, 2016 - produktionsledare

Gerilla - fiktion, 2015, produktionsledare.

Ateljé Bremer - dokumentär, 2014, regissör & producent.

Introduktion till ett gruppboende - fiktion, 2014, linjeproducent.

Första gången - fiktion, 2013, produktionsledare.

Vatten - fiktion, 2013, casting.

Blomsterflickan serie - fiktion, 2012, scripta.

En plats i solen, fiktion - 2012, casting.

Den röda vargen, fiktion - 2012, casting.

Lycka till och ta hand om varandra - fiktion, 2012, casting.

Prinsen, fiktion, 2012 - prod.ass.

Kommissarien och havet - Olycklig kärlek - fiktion, 2011, casting.

Kommissarien och havet - Nattsvart själ - fiktion, 2011, casting.

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun