Emma Creed

Projektroller: Producent/prod.ledare
  • Postort: 112 66

Freelance Production Manager and Producer based in Stockholm.

Currently reading a Masters in Immersive Experiences at Stockholm Academy of the Dramatic Arts.

Utbildningar

Masters Degree in Immersive Experiences at Stockholm Academy of the Dramatic Arts, 2020.

Bachelor of Fine Arts in Film (specialisation: Film Production), The International Film School of Paris, 2013

Filmografi

Räven Raskar Över Isen, 2020, Short - Producer

Kungen av Atlantis, 2019, Feature - Producer

Aeterna, 2019, Documentary - Production Manager

World of Darkness: The Documentary, 2018, - Production Manager

The Raft, 2018, Documentary - Production Coordinator

Amalimbo, 2016, Short - Production Coordinator

Dear Director, 2015, Documentary - Line-Producer

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Stockholms läns landsting och Botkyrka kommun

© Stockholms läns landsting och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun