Emilie Fahlstedt Lindquist

Projektroller: Producent/prod.ledare, Regissör, Manusförfattare, Fotograf
  • Postort: Bandhagen

Hej, jag heter Emilie och har sedan jag tog studenten 2010 jobbat på flera olika filmproduktioner. Främst som statistansvarig och rollbesättare. Jag jobbar just nu med casting och som assistent på en skådespelar agentur.
Jag regisserar även och skriver manus till egna produktioner.

Utbildningar

Riddarfjärdens gymnasium, medieprogrammet med inriktning rörlig bild och ljud, 2010,Stockholm

Filmografi

I urval

Nattfjärilen, Kortfilm, 2016-17, Regissör, producent, manusförfattare, rollbesättare

Rema Forsikring, Reklamfilm , 2016,Rollbesättare

DNB, Reklamfilm, 2016, Rollbesättare

Debut, Novellfilm, 2014, Rollbesättare Statistansvarig

Det kallas magi, kortfilm, 2013, Scenograf

1989, Pilot, 2012, Inspelningsledare Producent Rollbesättare

Återträffen, Spelfilm, 2012, Scenografassistent

Vi, Spelfilm, 2012, Inspelningsassistent Statistansvarig

Doften, Kortfilm,2012, Manusförfattare Producent Regissör

Between ropes, Kortfilm,2011, Statistansvarig

Coacherna, Tv-serie,2011, Statistansvarig (assistent)

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun