Emil Mkrttchian

Projektroller: Producent/prod.ledare, Regissör, Manusförfattare, Fotograf

Regissör, Manusförfattare & Producent på produktionsbolaget Apricot Stone.
Driver även uthyrningsbolaget Camera Rental and Services Stockholm.

Filmtips: Cinema Paradiso

Utbildningar

UTBILDNING

Stockholms Filmskola, 2004/5

Filmvetenskap, 2005

Fridhems Filmlinje, 2005/6

Manuspiloterna, 2008/9

MASTERCLASSES & TALENT CAMPS

2008, Tromsö Talent Camp, Norge

2009, Bergmanveckan, Talent Camp, Masterclass med Wim Wenders

2010, Odense Talent Camp, Danmark

2014, SPEKTRA, Talangprogram Stockholm-Mälardalen

Filmografi

Hej Torsten, 9 min, 2006

Adagio, 13 min, 2007

Like John Holmes, 3 min, 2008

The man, the face & the dick, 3 min 2009

Husseins Förort, 8 min, 2008

Rymdskeppet, 24 min, 2010

Bergmans Grandchild, 13 min, 2014

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun