Emi Stahl

Projektroller: Animatör

Videokreatör inom scenkonst.

Utbildningar

Audiovisuell produktion, Högskolan Dalarna, 2017, Falun

Animation och experimentfilm, Diagonalakademin, 2012, Hägersten

Filmproduktion, Mediagymnasiet, 2009, Stockholm

Filmografi

• 2018-nu Video kreatör, Qpoint

• 2019 Bildtekniker/Bilddesigner, teaterföreställning (turné Peking), En natt i

den svenska sommaren, Dramaten

• 2019 Bildtekniker/Bilddesigner, teaterföreställning (turné Budapest), En natt i

den svenska sommaren, Dramaten

• 2019 Regi och producent, informationsfilmer, Kulturrådet

• 2019 Bilddesigner, prisföreställning, Gannevik, Konstnärsnämden

• 2019 Animatör, teaterföreställning, Innan träden faller, Borås Stadsteater

• 2019 Bilddesigner, Visuals Silvana Imam, Annexet

• 2019 Fotograf, infofilm, BOOM!

• 2019 Bilddesigner, teaterföreställning, Projektionsmappning Je tattends,

Kungliga Operan

• 2018 -2019 Bilddesigner, teaterföreställning, Animation Carmen, Kungliga

Operan

• 2018 Fotograf, teaterföreställning, De redan frälsta, Familjen Kaos

• 2018 Ljudtekniker, kongress, Skolverket, Waterfront

• 2018 Bilddesigner, teaterföreställning, Polarfararna, Riksteatern

• 2018 Bildtekniker/Bilddesigner, teaterföreställning, En natt i den svenska

sommaren, Dramaten

• 2018 Kundkontakt Ljus, Nordbygg, Stockholmsmässan

• 2018 Visuals LED, show, Eldfesten, Riksteatern

• 2018 Kundkontakt Ljus, Möbelmässan, Stockholmsmässan

• 2018 Kundkontakt Ljus, Formex Vår, Stockholmsmässan

• 2018 Video Editor, trailer produktioner, Riksteatern

• 2017 Animatör, Kortfilm, Long Winter

• 2016 Konstnär, audiovisuell installation, Avesta Art

• 2014 Animatör, dokumentärfilm, Embryo

• 2011 Animatör, boktrailer, Staden utan kvinnor

• 2011 Animatör, dockfilm, Terminal

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun