Edvard Lenander

Projektroller: Fotograf, Ljud, Klippare, Postprod./bild, Postprod./ljud
  • Postort: Södertälje
  • Telefon: 0739038469

Jag är 24 år, älskar att visualisera film och kortfilm.
Min showreel:

Är också väldigt intresserad av att skapa filmmusik.
Min Soundcloud: https://soundcloud.com/edvard-lenander

Utbildningar

Stockholms universitet, Europeisk Filmmusik, 2014, Stockholm

Stockholms universitet, Filmmusik, 2013, Stockholm

Molkoms Folkhögskola Filmlinjen år 2, 2012-2013, Molkom

Molkoms Folkhögskola Filmlinjen år 1, 2011-2012, Molkom

Filmografi

Misstolkning (Drama 2016) A-foto

Nackdelar med långt hår (Komedi 2016) A-foto, Klippare

Vägen hem (Drama 2015) A-foto

Tvättid (Komedi 2014) A-foto

Som andra inte ser (Drama 2014), A-foto, Klippare

Maximani - Ugly Dance (Musikvideo 2014) Fotograf, Klippare

Samma som du (Drama 2014), B-foto/C-foto

Jag har din rygg (Drama 2014), B-foto

Kuben (Drama 2014), B-foto, Musik

Truth Unfolds (Action-Thriller 2014), Manus, Regi, Skådespelare, Klippare, VFX, Musik

Ligga sked (Drama 2013), A-fotograf, Musik

Familjen (Drama-Thriller 2013), A-fotograf

The things you stole (Drama-Thriller 2013), A-fotograf, Klippare, Musik

Falla igen (Drama 2012), A-fotograf, Klippare

Cornelias sista dagar (Drama 2012), A-fotograf, Musik

Ett kilo bomull (Drama 2012), A-fotograf

Ett år senare (Drama 2012), A-fotograf

Penus (Actiondrama 2011), B-fotograf, Klippare, VFX

Hej (Drama 2011), B-fotograf

Ljuset faller (Sci-fi-drama 2011), Regi, Foto, Klipp

Soulbusters (Actionkomedi 2011), Foto, Klipp, VFX

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Stockholms läns landsting och Botkyrka kommun

© Stockholms läns landsting och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun