Danial Chuhan

Projektroller: Producent/prod.ledare, Regissör, Manusförfattare, Inspeln.ledare/scripta, Klippare
  • Postort: Järfälla
  • Produktionsbolag/företag: Röd Betong production

Jag och några till har startat ett produktionsbolag där vi gör allt från kort film, musik videos, reklam och långfilmer.

Utbildningar

Filmlinjen på Sundbybergs Folkhöskola 08/09

Ekonomi

Filmografi

- Panetoz - Sudda/Håll Käften och Dansa/ Älska ikväll, Musikvideo, Regissör, 2014

- Proposition, fiktion, 2013, Altaire Film, Regiassisten/produktionsassisten

- Abrupt, fiktion, 2012, Regi,manus,producent

Skådespelare: Joel Spira och Dragomir Mrsic

- Silence, fiktion, 2012, Regi,manus,producent

- I Am Guilty, fiktion, 2011, Regi,manus,producent

- Salaam, fiktion, 2011, C-fotograf/passare/assistent

- Conté feat. City Spud - Yousa lame, Musik video, 2011, Regi, producent

- Som det vore sista gången, fiktion, HT-09, producent

- Farax, fiktion, HT-09, projektledare

- Conté - Move ya body, musik video, 2009

- Jihad?, fiktion, VT-09, regissör,manusförfattare, producent

- Evig Immigrant, fiktion, VT-09, producent

- Det förflutna, fiktion, VT-09, regissör, manusförfattare, producent

- Angustia, fiktion, VT-09, ljud, inspeln.ledare/scripta

- Dekadens, fiktion, HT-08, Regi, manus

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Stockholms läns landsting och Botkyrka kommun

© Stockholms läns landsting och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun