Daniéla Frykstrand

Projektroller: Regissör, Manusförfattare, Inspeln.ledare/scripta

Skådespelare, dramaturg, scenograf, teater- och genusvetare, attributör och stylist på både teater och film.

Utbildningar

Skådespelarlinjen, Fridhems folkhögskola. 2013

Skådespelarutbildning, Stockholms elementära teaterskola, 2011

Teater & Filmlinjen, Ale gymnasium, 2007

Fil. kand. i Teatervetenskap, inriktning dramaturgi och genus , 180 hp - Stockholms universitet - 2013-2016 (pågående)

Kurser inom examen:

Skådespelaren och film - HSM - 2015

Sångframställning för skådespelare - HSM - 2015

Praktisk filmproduktion I & II - Filmhögskolan - 2015

Skiss och visualisering - HDK - 2015

Scenografi - HDK - 2015

Skrivandet som konstnärligt verktyg - HDK - 2014

Filmografi

Kattfest - Fiktion/Kortfilm - 2015 - Manusförfattare/Regissör

Flickan, mamman och demonerna - Fiktion/Långfilm - 2015 - Attributör

Sector Alarm - Reklam - 2015 - Rekvisitör/Stylist

Insidan som räknas - Musikvideo - 2015 - Insp. ledare/FAD

Inom sin tid - Musikvideo - 2015 - Scenograf/FAD

När vi går - Musikvideo - 2014 - Insp. ledare/Stylist

Tornado - Musikvideo - 2014 - Scenograf/Kostymör

Om jag vore - Fiktion/Kortfilm - 2011 - Skådespelare

Dark Side - Fiktion/Kortfilm - 2010 - Skådespelare

Skrapsår - Fiktion/Kortfilm - 2008 - Skådespelare

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Stockholms läns landsting och Botkyrka kommun

© Stockholms läns landsting och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun