Cissi Efraimsson

Projektroller: Producent/prod.ledare, Regissör, Animatör, Manusförfattare, Klippare
  • Postort: Stockholm
  • Produktionsbolag/företag: Cissi Efraimsson Enskild firma

Jag regisserar och skriver manus. Jag arbetar i gränslandet mellan det övernaturliga och det verkliga.

Filmtips: Ghost Dog: The Way of the Samurai, The Shining

Utbildningar

Kungl. Konsthögskolan, Fri Konst, Kandidatprogrammet, 2015- 2018

Gerlesborgsskolan, Fri Konst, 2011-2012

Filmografi

Nästan ensam, fiktion, 2019, manus, regi, produktion, fotograf, klippare

Peach Punch, fiktion, 2018, manus, regi, produktion, skådespelare, kompossitör, klippare

Sverige, fiktion, 2017, manus, regi, produktion

Rose Water, fiktion, 2016, manus, regi, produktion, skådespelare

All we have is now, dokumentär, 2016, huvudroll

The Blob Pt1, animering, 2015, manus, animation, produktion, kompositör

The Blob Pt2, animering, 2015, manus, animation, produktion, kompositör

Neptune Moon, fiktion, 2014, manus, regi, produktion

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Stockholms läns landsting och Botkyrka kommun

© Stockholms läns landsting och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun