Cissi Efraimsson

Projektroller: Regissör, Manusförfattare
  • Postort: Stockholm
  • Produktionsbolag/företag: Cissi Efraimsson Enskild firma

Jag är manusförfattare och regissör. Jag skapar världar där surrealism möter absurdism möter realism möter magi.

Jag går tredje året Fri Konst på Mejan och spelar trummor och sjunger med mitt band Vulkano.

Filmtips: Ghost Dog: The Way of the Samurai, Night on Earth, The Shining

Utbildningar

Gerlesborgsskolan Fri Konst - 2011-2012

Kungl. Konsthögskolan 2015- NU

Filmografi

Peach Punch, 2018, manus, regi, produktion

Sverige, fiktion, 2017, manus, regi

Rose Water, fiktion, 2016, manus, regi

All we have is now, dokumentär, 2016, huvudroll

The Blob, animering, 2015, manus, regi

Neptune Moon, fiktion, 2014, manus, regi

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Stockholms läns landsting och Botkyrka kommun

© Stockholms läns landsting och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun