Anton Clements Stål

Projektroller: Regissör, Fotograf, Klippare
  • Postort: Stockholm
  • Telefon: 0729488864
  • Produktionsbolag/företag: Hyper Paradise AB

Aspiring director. Editor. Photographer. Self made, with help from others.

Utbildningar

Fotografi, MTU (fd Sveriges fotogymnasium), 2014, Linköping

Filmografi

NGOMA, Konstfilm, 2019, Regissör

Kalifat, Dramaserie, 2019, TAD

The Handsome Man, Dokumentär kortfilm (1min), 2019, Regissör

IDATEN, tv-serie, 2018, SAD

The girl in the spiders web, drama, 2018, Koordinator

Umbrella, Musikvideo, 2017, Regissör

16, Musikvideo, 2017, Regissör

Hatar att jag saknar dig, Musikvideo, 2016, Regissör

Live Love Learn, Musikvideo, 2016, Regissör

Synchronize, Musikvideo, 2016, Regissör

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun