Angela Bravo

Projektroller: Producent/prod.ledare, Regissör, Animatör, Manusförfattare, Fotograf, Klippare
  • Postort: stockholm
  • Telefon: 0736223978
  • Produktionsbolag/företag: Braza Film

Filmare med konstbakgrund som bott delvis mellan Stklm och Berlin. Studerat på KKH och Udk i Berlin. Började göra videokonst och fortsatte sedan med animation och dokumentärfilm. Har på senare år även börjat producera andras filmer bla Stendungen av Rasmus Streith och nu Svenskarna av Manolo Rämö Diaz.

Utbildningar

Fri konst KKH 2006

Brobygrafiska 2007

UDK Universität der Kunst Berlin 2009 Hito Steyerl

Filmiska Processer Valand 2015

Filmografi

Nr 153 30 min dokumentär 2017 Regissör/ Producent

Svenskarna 30 min dokumentär 2017 Producent

Innanför 90 min dokumentär 2016 Regissör/ Producent

Stendungen 10 min Animation 2013 Producent

Buy or Die 15 min Videokonst 2013 Regissör/ Producent

4 x 1 15 min Doku/ Fiktion 2010 Regissör/ Producent

Alla vil till himlen 10 min Anim. doku 2009 Regissör/ Animatör

Dancing loving freedom 3 min 3 d animation 2006 Regissör/ Animatör

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun