Anders Ekman

Projektroller: Regissör, Manusförfattare, Fotograf, Klippare, Postprod./bild

Regissör, manusförfattare & Ljussättare.
Inriktning på kortfilm och musikvideos.

Utbildningar

Filmografi

Kidnappningen, fiktion, 2018, Regi & Manus & Foto

Becksvart, fiktion, 2017, Regi & Foto.

Dubbla Minnen, fiktion, 2017, Regi & Manus & Foto.

Telefonsamtalet, fiktion, 2016, Regi & Manus & Foto.

Baren, fiktion, 2016, Regi & Manus & Foto.

Autodidakt, fiktion, 2015, Regi & Musik och Foto.

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun