Amina Avdic

Projektroller: Regissör, Manusförfattare, Fotograf, Klippare, Postprod./bild
  • Postort: Eskilstuna

Jag har mycket att berätta, filmen är bara mitt medium.

Utbildningar

Psykologi 1, 2013

Dokumentärfilmning kurs, 2013

Filmvetenskap 1, 2014

Fridhems Folkhögskola Filmlinjen 2014-2016

Filmografi

Ansiktsmask, Fiktion, 2015, regissör, klippare, ljudmixare, skådespelare

Anaecho, Fiktion, 2014, regissör, klippare, ljudmixare

The Nevermade Brown Conspiracy, Fiktion, 2013; Skådespelare, regissör, klippare

Mitt Allt, 2014; Skådespelare

Nej mitt hjärta, 2013; Skådespelare

Marie, 2012; Skådespelare

Snö, 2012; Sångare

Just The Same - Gentle Giant, 2012; Sångare, Skådespelare

Yes medley, 2013; Sångare, Skådespelare, pianist, gitarrist

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Stockholms läns landsting och Botkyrka kommun

© Stockholms läns landsting och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun