Alexandra Dahlström

Projektroller: Producent/prod.ledare, Regissör, Manusförfattare
  • Postort: Stockholm
  • Telefon: 0708149123
  • Produktionsbolag/företag: egen firma

"So let the love tear us apart- I've found the cure for a broken heart"

Let's Dance to Joy Division

Filmtips: Cassavetes Opening Night, Fellinis 8 1/2, Pollacks They Shoot Horses Don't They, Winterbottoms 24 Hour Party People

Utbildningar

Teoretisk Filosofi Stockholms Universitet 2005 Stockholm

Franska Stockholms Universitet 2010 Stockholm

Filmografi

Lacrimosa, fiktion, 2007, regissör.

Kom Hit!, fiktion, 2008, regissör.

Because the Night, fiktion, 2009, regissör.

Lovers Goodbye, musikvideo, 2010, regissör.

Choir of Wolves, musikvideo, 2012, regissör.

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Stockholms läns landsting och Botkyrka kommun

© Stockholms läns landsting och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun