Alexander Westergårdh

Projektroller: Fotograf, Postprod./bild

Utbildar mig till filmfotograf på Dramatiska Institutet/StDH och gör andra projekt vid sidan av. Framförallt med bolaget Tjockishjärta Film som jag driver med Valentina Chamorro, Johanna Paulsdotter, Jerry Carlsson och Olle Sjöström.

Utbildningar

Baskurs i Film, Dramatiska Institutet, 2006/2007, Stockholm

Fotografins- och Videokonstens Historia, Konstfack, 2008/2009, Stockholm

Filmfotograf, Dramatiska Institutet, Pågår, Stockholm

Filmografi

För Sverige i tiden, Fiktion, 2012, Fotograf

Århundradets Brott, Fiktion, 2012, Fotograf

Den Starkare, Fiktion, 2011, Fotograf

Selvi ska sova, Fiktion, 2011, Fotograf

Längst Vägen, Fiktion, 2011, Fotograf

Septimo, Fiktion, 2011, Fotograf

Coming Out (Komma Ut), Fiktion, 2010, Fotograf

15 korfilmer för RFSL, Fiktion, 2010, Fotograf

Hej då Cecilia!, Fiktion 2010, Fotograf

Kyss mig, Fiktion 2009, Fotograf

Hardship, Fiktion, 2009, Fotograf

Tänk att få Vakna, Fiktion, 2009, Fotograf

Under Snön, Fiktion, 2009, Fotograf

Hello Beauty, Fiktion, 2009, Fotograf

Blomma mitt hjärta, Fiktion, 2008/2009, Fotograf

Bristningar, Fiktion, 2008, Fotograf

Leisure Suite, Fiktion, 2008, Fotograf

Ghost 28 IV Nine Inch Nails, Musikvideo, 2008, Fotograf

Leons Jacka, Fiktion, 2007, Fotograf

Livill, Fiktion, 2006, Fotograf/Medregissör

Tänk på Mig, Fiktion, 2006, Fotograf

På Väggen Där, Fiktion, 2006, Fotograf/Medregissör

Sverige-Kroatien, Fiktion, 2005, Fotograf/Medregissör

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun