Ahmed Abdullahi

Projektroller: Producent/prod.ledare, Regissör, Manusförfattare
  • Produktionsbolag/företag: Rödbetong

Är en kille som älskar film och att skapa film självklart. Det jag gillar mest är att regissera och att skriva manus. Men det viktigaste är att filmen blir bra oavsett vilken roll jag än har i filmens skapande.

Utbildningar

Filmlinjen, sundbybergsfolkhögskola 2008/2009. Sundbyberg

Tredjeterminen, sundbybergsfolkhögskola

2009. Sundbyberg

DI Baskurs 2010/2011

Filmografi

Immigrant 27 (drama)

2008. Manus

Utanför tiden (drama)

2009. Regi/Manus/producent

Evig Immigrant (drama)

2009. Manus

Farax (drama)

2010. Regi/Manus/Producent

Salaam (drama)

2011. Regi/Manus/Producent

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun