Ahang Bashi

Projektroller: Regissör, Fotograf, Klippare
  • Postort: Bandhagen
  • Produktionsbolag/företag: Jooni Film

Utbildningar

Högskolan Dalarna, Socialantropologi 2 år

Biskops Arnö, Dokumentärfilm, 1 år

Dramatiska Institutet, dokumentärfilmsregi, 3 år

Filmografi

2016- Gudarna, spelfilm under utveckling

2013-2016,Skörheten, dokumentär långfilm (regissör)

2012, Telia företagsfilmer, (klippare)

2012, Johan Falk, långfilm tre delar, (klippassistent)

2011, Resebyrån, tvproduktion (klippare)

2011, Vem tror du att du är?, tvproduktion, (klippare)

2011, Handläggaren, dokumentär (klippare och regiassistent)

2010, My family before me, kortfilm, (regissör)

2009, Paradiset, dokumentär ( klippare och regissör)

2009, Randy Evaluates Sweden, dokumentär (samregisserad med Mattias Olsson)

2008, Kontrollen, kortfilm om biljettkontrollanter, dokumentär

2008, Medan vi väntar, dokumentär om ungdomar i Teheran.

2007, Mitt namn är Ahang, självporträtt, dokumentär.

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Stockholms läns landsting och Botkyrka kommun

© Stockholms läns landsting och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun