Adi & Mak Omanovic

Projektroller: Producent/prod.ledare, Regissör, Manusförfattare
  • Postort: Stockholm
  • Produktionsbolag/företag: Omanovic Production

Tvillingbröder med produktionsbolaget Omanovic Production. Vi producerar kortfilm och reklamfilm samtidigt som vi skriver vår första långfilm.

Utbildningar

KTH - Medieteknik - Civilingenjör

Filmografi

The Art of Breaking Up, 12 min, manus, regi & produktion

Svarttaxi (2010), 30 min, manus, regi & produktion

Sådan far, sådan död (2008), 10 min, manus, regi & produktion

Kebab Street (2006), 24 min, manus, regi & produktion

Admir (2005), 1 min, manus, regi & produktion

à la manda (2005), 23 min, manus, regi & produktion

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Stockholms läns landsting och Botkyrka kommun

© Stockholms läns landsting och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun