World without Oil - En film i Västerås

2 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
World without Oil - En film i Västerås

Under vecka 5 så kommer ett nytt filmprojekt dra igång i Västerås. Filmen kommer att handla om, som namnet "World without Oil" tyder på, hur världen kommer att se ut när oljan tar slut. Filmen kommer att vara på engelska och kommer efter avslutat projekt delta i en tävling som pågår världen runt.

Projektet baserar sig på ett filmprojekt på en skola i Västerås och kommer därför vara utan ersättning och med en undermålig ekonomis situation, men detta går som alla vet att lösa med hjälp av bidrag. Filmen får enligt tävlingsreglerna vara maximalt 10 minuter lång.

Vi behöver all kunskap vi kan få men framför allt behöver vi:
Filmfotograf
Redigerare
Klippare
Animatör
Ljudtekniker

Vi kommer även att behöva skådespelare och statister (massor av statister) men en lista på dessa kommer i ett senare skede. Det som vets just nu är att vi kommer att behöva två skådespelare som talar god engelska, den ena kommer spela den större rollen som presidentens rådgivare och den andra som President (Båda rollerna ska spelas utav män, dock kan rådgivaren spelas utav en kvinna).

För att få vara med så krävs det inga förkunskaper - bara vilja! Känner du att du vill vara med på ett hörn men inte riktigt har tid så anmäl dig som rådgivare. Vi behöver även hjälp att få fram utrustning och liknande till inspelningen.

Är du intresserad eller har några frågor, kontakta mig gärna:
[email protected]
0707-507039
eller skriv en komentar.

Ha en god fortsättning!
Mvh
Viktor Leandersson

/En Bit Av Mitt Hjärta

Vill även lägga till att vi

Vill även lägga till att vi skulle kunna behöva en ressigör som kan hjälpa oss vid arbetet. Självklart jobbar vi tillsammans för ett bra slutresultat.

/En Bit Av Mitt Hjärta

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun