NY SVENSK KOMEDISERIE SÖKER PRODUCENT

1 inlägg / 0 nya
NY SVENSK KOMEDISERIE SÖKER PRODUCENT
Målgrupp: Producent/prod.ledare

Hej, vi söker en duktig producent som kan hjälpa oss i detta skede och även kanske under själva produktionen.
Vi gör sketcher likt Grotesco fast grövre/obehagligare. Vi siktar in oss på en något smalare publik som vi verkligen tror saknar något vassare. Svensk humor är väldigt familjeanpassad, mycket har hänt inom andra genrers, men sketch-humorn ha fortfarande knappt kommit ikapp vad Monty Python’s Flying Circus gjorde för 40 år sen.
LABRADORREGERINGEN är vad vi kallar oss för. Vi har skrivit klart en säsång; 6st 30 minutres avsnitt. Och vi har även filmat 5 pilotsketcher (20 min) från de första två avsnitten. Dom kommer vi att visa upp när vi gör våran pitch och lämnar över manusen till programchefer på olika tv-kanaler (ej SVT och TV4, för grovt för dom).
Vi behöver nu hjälp av en producent som kan hjälpa oss med en bra projektbeskrivning och budgetplanering och har erfarenhet av pitchning och sälja in projekt.
Först måste du ju avgöra om du gillar det vi gör, om du verkar seriös så sprendar vi över pilotsketcherna. Om du gillar det du ser så planerar vi in ett möte för att diskutera vidare om projektet. Du kommer då att träffa mig (Regissör, manusförfattare) och Björn Christensson (Producent av pilotsketcherna, manusförfattare). Då får du manusen till alla 6 avsnitten.
Mvh // John Lindquist

[email protected]

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Stockholms läns landsting och Botkyrka kommun

© Stockholms läns landsting och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun