LJUSSÄTTARE TILL KORTFILM

1 inlägg / 0 nya
LJUSSÄTTARE TILL KORTFILM

Ersättning för utgifter

STRANGERS

Svartvit thriller som utspelar sig under en bilfärd nattetid. Två främlingar möts och det visar sig snart att passageraren inte alls är den man tror, hans anledning att åka med är allt annat en trevlig.

Bortsätt från två korta sekvenser som filmas ute på landsväg, så har vi valt att ljussätta bilen i en studio. Ljus från gatlampor och en förbipasserande bil görs live. Det är alltså en utmaning för en ljussättare.

Vi har redan två duktiga fotografer, men vi söker en kreativ ljussättare.
Vi kommer filma med, Canon eos 7 d (2st i vissa dialogbilder).

Om du är intresserad så skickar jag genast manuset. Det är en svår utmanande dialog, men vi har provfilmat med mer än 30 killar och hittat två riktigt duktiga skådisar som passar perfekt för rollerna. Så jag kan garantera att det inte kommer bli några repliker som har en läst/skådespelad klang som det ofta är i kortfilmer. Vi har redan hunnit repa in allting riktigt bra, men ska puttsa ännu mer innan inspelningen.

Inspelningen sker helgen 21-23 januari. (2.5 arbetsdagar)

Detta är är ett lågbudgetprojekt, så vi kan tyvärr inte ge någon
ersättning utöver utlägg, men vi kommer hyra bra lampor som vi har till vårat förfogande. Eller om du äger egna lampor du vill använda får dem ersättning för lån av dem.

Hoppas vi hörs:-)

[email protected]
www.johnlindquist.se

mvh
//John

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun